Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #38982

2015-07-22 22:43

Nu inteleg de ce noi oamenii simplii- fara prea multa carte, fara prea mult acces la legile statului trebuie sa trecem prin asa ceva, prin sentimente de ura, dispret, sentimente de anihilare a acelor "vietati" care vor sa ii incadram la categoria persoane, oameni, umani. Nu inteleg unde este statul, statul de drept care trebuie sa ne apere pe noi toti de diverse progenituri catastrofale facute la betie sau intre rude, alta explicatie pentru tot ce se intimpla cu asemenea cangrene ale societatii nu am.
Imi exprim public parerea de rau pentru fata care a trebuit sa treaca prin asa ceva, o fata care se intorcea de la scoala.... Scoala la cativa km.distanta de propria ei casa, adica facea naveta zilnic. Pacat traim in anul 2015 e.n., dar totul se intimpla mai rau decit in evul mediu. Construim mai multe biserici decit scoli, spitale, parcuri. Daca cititi statisticile veti vedea. Unde este legea? din luna noiembrie si pina acum fata aceea a trebuit sa indure ea dispretul, umilinta etc.a celor din jurul ei. Sa invete sa traiasca viata altfel, sa invete sa traiasca si sa vada viata si oamenii cu alti ochi, dintr-un alt unghi si culmea incepe chiar ea sa creada uneori ca este de vina. Asta se intimpla intodeauna cu victimile. Eu spun ca trebuie sa se schimbe multe in gindirea noastra, in responsabilizarea magistratilor a numai fi atit de permisivi doar de dragul a ceva. Pentru ca unora le creste raitingul pe baza acestei intimplari tragice dar alte fete in continuare pot trece prin asa ceva. Oamenii rai nu ii poti linisti decit prin exemple extreme, abia atunci incep sa se mai linisteasca.