Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #37619

2015-07-22 18:36

Nimeni nu merita asa ceva si orice femeie ar trebui sa se simtă protejata in România, orice batrana - femeie - fata -fetița... Intr-o tara europeană ... civilizata .... Cu "legi "... Cu justiție .... Deci , dacă, intr-un moment, acorzi increderea ta unor persoane si acestea te maltrateaza,Justiția trebuie sa îți facă dreptate! Sa ii pedepsească pe cei care s-au simțit atât de liberi, încât sa treacă peste libertatea ta de a decide tu pt tine insati!!! Nu e NUUU!!!! Victimei : NU EȘTI VINOVATA si , cu siguranță , NU MERITAI si ,in nici un caz , sa nu pleci urechea vorbelor de genul "ți-ai căutat-o!". Recuperare grabnica, multă dragoste, suport si ajutor din partea celor dragi si a tuturor, multă putere familiei tale sa reușiți împreuna, cumva , sa atenuati efectele aceastei oribilitati! Îmi imaginez ca ai prefera sa fii departe de consatenii, vecinii, "călăii" tai... Propun autoritatilor, ca măcar pana se va face dreptate, victimei sa i se ofere o alta locatie, o posibilitate de a se recupera in afara acelui "mediu înconjurator ", in colaborare cu familia ei. Ceva legat de o bursa de studiu, un job potrivit ei, timp in care sa aibă parte de sprijinul familiei si de consiliere psihologică ! Nu știu, găsiți voi o soluție, ca de asta sunteți plătiți si aveți pe mâini bugete din bani publici si putere de decizie! Inculpatilor: sper ca , măcar acum, voi si familiile vs ați realizat ca nu e o gluma, nu e ceva peste care se trece asa ușor, ca si cand nu s-a întâmplat nimic...sunteți majori!!! Știți , pana la vârstele vs, diferența dintre bine si rău, legal si ilegal, moral si imoral, uman si inuman??? Nu știu ce a fost in capetele voastre "luminate" cand ați gândit ca orice faceți unui alt om, merge... Chiar nu ați gândit ca e ilegal măcar , dacă de moralitate si umanitate nu va pasa ???? Sunteți tineri...si ați plecat cu stângul in viața. De ce? Intrebati-va , analizați-va pe voiiiiii! DE CE? Victima vs are nevoie de consiliere psihologică, dar voi aveți nevoie de psihiatru si sa o luați de la capăt cu Grădiniță, clasa 0, clasa 1 s.a.m.d. Va doresc si vouă "însănătoșire" grabnica!