Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Petrisor Iancu

/ #31550 Rahat cu apa rece

2015-07-22 08:31

Dar cum facem cu fetele ? Oare le educați cum trebuie ? Oare le urmăriți îndeaproape comportamentul ? Oare observați ca enorm de multe nu mai sunt virgine de la 11-12 ani ?  Oare ați mers vreodată sa va interesați ce fac la petreceri ? Aaaaa , da , stiu , voi va cunoaste-ti copiii perfect ... Un mare rahat. Sa nu se înțeleagă ca sunt apărătorul băieților , dar din punctul meu de vedere, ca neștiutor ce s-a întâmplat in cazul asta , logic ei trebuie sa meargă la pușcărie , trebuiau sa gândească înainte ca exista si riscul sa meargă la pușcărie chiar dacă ea era vagaboanda satului. Eu spun doar atât , simplu ... Nu va cunoaste-ti copiii si după ce li se întâmpla ceva grav va plângeți. Am fost paznic in scoli primare si licee 3 ani ... m-am crucit . Fata clasa a 7 a ... Pune 8 băieți in linie si începe sa la faca sex oral , o clasa a 8 a in care erau doua virgine din 21 de fete , câteva fete de liceu care se dădeau la mine ( 37-38 de ani) fete de liceu care doar profesorii ii mai aveau de adăugat in lista ( poate si ..,) , petreceri cu puștani am zeci poate sute ... sa vedeți dezmăț pe fetele care , in cele mai multe cazuri lasă impresia ca sunt cuminți , sa vedeți ce fac puștoaicele la băutura ... Dacă nu aveam capul pe umeri , cred ca făceam sex cu cel puțin 2-300 de copile . Sincer... îmi este mila de cei ce au fete ... educatile , comunicați mult mai mult cu ele , învătați sa le fiți si prieten nu doar părinte , sau mai simplu, nu mai faceți copii dacă ni sunteți capabili sa ii educați .