Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #30617

2015-07-22 07:26

Semnez aceasta petitie in speranta ca Justitia, desi oarba, in acest caz dar si in altele similare, va face dreptate. Sustin aceasta petitie dorind sa imi exprim indignarea fata de acei magistrati care i-au pus in libertate pe cei sapte violatori considerand ca nu reprezinta un pericol pentru societate. Nu pot sa nu ma gandesc la circul facut de magistrati cu politistii de frontiera si vamesii ridicati cu elicopterele, de politicienii plimbati prin fata televiziunilor cu catuse la maini, la cazul Rarinca, la Marcel Tundrea si Dumnezeu mai stie cati or mai fi si sa nu ma intreb : cat de oarba poate fi Justitia ? Probabil ca dupa omor, violul este cea mai grava fapta ce poate fi savarsita de o persoana ,cu repercusiuni pentru victima uneori pe intreaga durata a vietii si atunci cred eu ca si violul ar trebui padepsit la fel de aspru. Am observat ca de foarte multe ori persoane care desi savarsesc infractiuni cu violenta sunt cercetate sau judecate in stare de libertate si nu pot sa nu ma intreb cum poate fi mai mare pericolul social al unei fapte de primire de mita de exemplu decat o infractiune de loviri si alte violente, fapta in urma careia victima poate ramane cu sechele sau infirmitati. Cred ca in aprecierea pericolului social al unei fapte magistratii ar tebui sa tina cont de suferinta fizica sau psihica a victimei, de atitudinea faptuitorului fata de victima, fata de fapta comisa precum si suspiciunile rezonabile ( ca tot e un termen la moda ) ca fapta ar putea fi repetata. Ma rog lui Dumnezeu ca atat fata cat si familia sa sa aibe puterea sa treaca peste acest nefericit eveniment iar judecatorilor sa le dea intelepciune pentru a putea face dreptate in acest caz.