Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #23158

2015-07-21 16:46

Sunt si eu fata ,am 18 ani si nu pot sa cred asa ceva,cat tupeu sa ai sa aperi asemenea javre penale,chiar nu aveti frica de cat de rau va poate pedepsi Dumnezeu? Nu este posibil ca asa ceva sa fie tratat cu atat de multa nepasare din catre autoritati si mai mult, iertat din punctul de vedere al unor specimene ,ca oameni categoric nu sunt .Ce inchisoare ,TORTURA PANA LA MOARTE ,asta merita nenorocitii astia ordinari. Si asa cum spun ei daca e ,chiar si daca s-ar fii culcat cu tot satul ,nu au nicio scuza ,nu exista asa ceva. Incerc sa cred ca este un vis urat ceea ce traim in tara asta ,in sec 21 si curand ne vom trezi. Judecata de rahat, inchideti oameni saraci care au furat o paine fiindca nu au ce manca ,iar violatorii,criminalii si toate aratarile care consuma aerul de pomana sunt lasati in libertate. Chiar nu va e rusine cand va priviti in oglinda dragi politisti,judecatori etc? D-aia am ajuns in halul asta ,ca ne legam de batrane care vand doua legaturi de patrunjel la colt de strada,va dati seama cat de periculoase sunt...penibil,jenant.Asa le dati curaj nenorocitilor astora sa continuie ,prin impertinenta de care dati dovata.va dau un sfat tuturor care ar trebui sa aparati cetatenii,care aveti astfel de meserii si nu sunteti apti ,IMPUSCATI-VA sau cel putin plecati ,dispareti daca mai aveti un dram de respect fata de voi ca de tara,s-a vazut si se vede in continuare prin ceea ce se intampla.
E mare pacat ca avem tara frumoasa ,dar e locuita de prosti.De asta pleaca tot mai multi afara ,fiinca devine din ce in ce mai putin posibil sa traiesti aici,cu sistemul si legile astea infecte. Inca sper ca poate Dumnezeu va mai avea mila de noi,dar odata si odata se va satura si ne va rade dupa fata pamantului ,il va curata,fiinca din cat de puri ne-a creat am ajuns niste mizerii.
ORI VA TREZITI ,ORI DISPARETI INCOMPETENTILOR SI LASATI OAMENI CAPABILI IN LOCUL VOSTRU ,SI VA ASIGUR CU MANA PE INIMA CA VETI FACE CEL MAI MARE BINE ACESTEI TARI.