Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #14918

2015-07-21 09:05

Rog a nu se mai folosesti cuvantul "barbati "atunci cand se face referire la acesti 7....microbiology.
A fi BARBAT inseamna sa ai onoare, cinste, curaj mandrie, inseamna sa ajuti sau sa salvezi pe CEI mai slabi, sa sari in ajutorul unei biete fete ce se afla intr-o situatie de genul celei in care a fost tarata sarma a fata nu sa o tratezi ca un animal spurcat si turbat. Dar jignesc regnul animal cand spun asta....Personal i-as umple de plumb sau i-as lasa fara testicole . Asa cu siguranta nu vor mai viola pe nimeni niciodata.
Imi este scarba cand Le vad fetele si ma umplu de ura or de cate ori revad imaginile cu ei.In special cel cu sapca aceea intoarsa pe cap si cu tupeul ACELA imens cand spune ca el este mandru de ce a facut......Ii urasc din tot sufletul.
Am 50 de ani si sunt tata de fata. ...pana acum nu er am sigur daca sa Imi iau sau nu arm, dar acum cu siguranta voi avea in cel mai scurt timp.
Ii umplu pe toti de plumb si Imi petrec ultimo ani de viata cu bucurie in puscarie impacat ca am lasat lumea fara acesti nenorociti de diavoli.
Asta este BARBAT! Restul sunt purtatori I legal de pens. ...atat.