Cerem arestarea celor 7 baieti violatori din Vaslui!!

Musafir

/ #1609

2015-07-18 13:44

Mi se pare anormal sa trebuiasca sa semnez o astfel de petitie, cand faptele sunt evidente, cand vad cum niste bestii si-au batut joc de corpul, sufletul si viata unei fiinte lipsite de aparare. Normal ar fi fost sa fie in puscarie, cu o sentinta de zeci de ani, iar acolo sa treaca toti prin cosmarul acelei fete: sa devina carpa de sters pe jos a colegilor de celula, sa fie violat in cele mai crunte moduri. Acel judecator care i-a lasat liber pe acesti infractori, nu are mama, copil, sora, nepoata? Si-a pus macar imaginatia la incercare sa se intrebe ce ar fi facut daca una dintre ele ar fi fost in locul bietei victime? Stiu ca orice om normal i-ar fi aruncat dupa gratii! Evident ca reprezinta un pericol public si e normal sa fie pedepsiti, in asa fel incat si altii carora doar le trec prin cap astfel de idei, sa se teama! Traim intr-o tara in care a fi infractor incepe sa fie o meserie banoasa, care iti asigura si statut de vedeta, nu numai un trai indestulator! Sper doar ca macar cei care am ramas cinstiti nu vom inchide ochii la asemenea nenorociri si vom fi uniti! Nu putem sa lasam acea fata singura! Ar fi mult prea rusinos pentru noi, cei care avem un suflet curat! Indiferenta ne-ar aseza pe acelasi nivel cu acesti nenorociti de violatori!