Vrem Rejudecarea Procesului Nedrept România contra Dan Diaconescu

Musafir

/ #458

2015-07-04 13:45

Eu cred ca Dan Diaconescu este nevinovat. Asta este parerea mea. Fata e altii care au fraudat ANRP sau alte institutii ale statului a rezolvat si anumite cazuri intr-un timp scurt inaintea politiei (vezi cazuri de disparitii etc..). Merita sa i se mai dea o sansa in libertate, cel putin sa-si prezinte in continuare emisiunile la OTV, fara a face politica. In politica toti lupta pentru putere. Este mare lucru in ziua de azi sa-ti pastrezi locul de munca si sa stii in cine sa ai incredere. Pacat totusi ca unele persoane nu pun pret pe o adevarata Prietenie. Cred ca dupa acest DD foarte multi asa zisi (PRIETENI) l-au tradat cu buna stiinta. Dar fiecare isi are rostul lui in Societate. Cei care au fost langa DD si au ramas langa dansul, sunt adevaratii Prieteni. Cei care se considera ca au fost mintiti cu OTV-ul, puteau sa schimbe canalul. Nu i-a obligat nimeni sa se uite la acest pot. Eu, facand parte din opinia publica, va spun cu regret ca-mi pare rau, atat de inchiderea OTV, cat si de arestarea Domnului Dan Diaconescu. Cred ca a facut si fapte bune. Credulitatea il costa. Sa speram ca acest caz va fi reanalizat si se va da o sentinta mai favorabila si pentru dansul, si familia Dansului.

Cu respect,
Rodica P.