Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "

Musafir

/ #62

2015-05-28 10:10

Am semnat, dar nu ma ajuta cu nimic,mie mi-a fost vanduta casa si astept poprire pentru suma ramasa neacoperita! Cred ca sunt mult mai multi in situatia mea, decat cei ce vor sa dea casa bancii printr-o astfel de lege! Ar trebui o lege, care sa imparta riscul scaderii valorii imobiliare intre banca si client,iar banca sa nu permita o indatorare mai mare de 30-35% din salariu! In caz de imposibilitate de plata , banca te executa imobiliar si pe bunuri mobile si atat,sa poti in timp sa o iei de la capat! Legea sa se aplice la toate contractele in vigoare indiferent de perioda cand au fost contractate si se vor debloca si bancile si procesele! Oamenii ar luao de la capat, va avea un impact social deosebit,fiindca multi sunt pe drumuri cu familia si copii si ar avea posibilitatea sa isi ia printr-un nou credit o casa mai amarata unde sa stea, Alesii sa se gandeasca la oameni si famili, nu la banci, ca nu pentru banci au fost alesi. Banca face afacere,ia, da,castiga, mai si pierde din profit, dar oamenii care nu mai pot plati raman cu ,copii pe drumuri,se destrama famili,se nenorocesc viitorul copiilor, sa sa isi plimbe curu in mercedes Isarescu si Bancherii!