Manifest pentru o televiziune fara mizerii

Musafir

/ #952

2015-04-28 18:05

Doamne, de cand astept asta!
Doamne da, sa dispara toate acele emisiuni din care este promovata sexualitatea mai presus decat bunele maniere!
Doamne da sa dispara toate acele "fetite" care nu sunt altceva decat "mobila" pe ecrane si nu sunt bune de nimic altceva decat ca "decor", ca sa nule zic pe nume, ( "obiecte sexuale" )!
Stiu ca ma vor huidui anumiti barbati, dar chiar nu conteaza!.
Da, imi doresc din tot sufletul emisiuni de tipul : cum ne educam copii, cum dresam un caine, cum avem grija de flori, cum scapam de grijile financiare, cum gasim solutii in momente de criza, cum fugim de oamenii falsi, cum putem ajuta semenii aflati in nevoi, cum putem face ca raul sa nu se mai produca la orice colt de strada...etc.
Nu, nu mai vrreau emisiuni si stiri in care se dau detalii despre cum se poate sinucide un om! Nu mai vreau nici detalii la tv despre cum a ucis cineva!
Asta e treaba politiei, nu a opiniei publice!
De ce sa dati idei si altora care poate nici nu s-ar fi gandit inainte sa le spuneti...cum trebuie facut!
Acolo e nevoie de interventia CNA-ului!
As prefera mai multe emisiuni educative si de divertisment de buna calitate in schimbul celor care promoveaza violenta, rautatea umana si evident in schimbul celor care promoveaza non-valoarea ca pe o mare calitate si/sau virtute!
Da, e timpul sa schimbati "horor stiri" cu stiri decente, care nu deprima si nu intristeaza pe nimeni! Cu ce ne ajuta sa stim la fiecare stire de atatea ori pe zi ca au murit in accidente, ucisi, sinucisi...atatia oameni?
Vi se pare necesar sa stim asta? O faceti doar ptr ca lumea e disperata dupa evenimete soc...deci o faceti pentru audienta...deci o faceti pentru BANI!!!

ATUNCI, sa inteleg ca... SUNTETI SI VOI CA, ACELEA, CARE...
SE VAND pe ele PENTRU BANI?!

E plina lumea de boli, de rautate, de depresii si toate astea pentru prea multa de violenta!
Violenta fizica si psihica!
Va rog in numele meu si al celor care vor copii normali si educati, sanatosi si creativi, reinstalati educatia si iubirea in locul nesimtirii, violentei si a urii!

Haideti sa cautam bunul simt si sa distrugem nesimtirea!
Ne-au coplesit hotii si nerusinatii, care ne fac neamul romanesc de ras in intreaga lume, apoi ne miram ca strainii ne catalogheaza pe toti, ca si cum am fi cu totii la fel.