Manifest pentru o televiziune fara mizerii

Adrian

/ #773

2015-04-28 09:37

Privim cu oroare cum dupa 25 de ani de la revolutie au ajuns formatori de opinie toti jurnalistii de "carton" si toate lepadaturile si scursurile societatii. Nu uitati generatia X, nu uitati interviurile lui Esca de la stirile de ora 7 cu toate panaramele care pozau in playboy si veneau sa ne explice cum s-au dezbracat de inhibitii si cum defapt ele pozeaza intr-o revista de "cultura", iar exemplele pot continua. Este normal ca am ajuns aici, este normal ca am promovat atatia ani incultura, curvele, manelistii, stiri despre crime, pedofilie, incest etc, pentru ca nu avem cultura sociala, nu avem educatia celor 7 ani, nimeni nu a pus accent pe educarea poporului roman in a se manifesta in libertate/democratie. Am prins doar ideea ca "daca eu vreau sa fac asta, fac, ca-i o tara libera", doar ca nimeni nu i-a explicat romanului ca poti sa faci ce vrei atata timp cat timp nu deranjeaza pe vecinul meu, care la randu-i poate sa faca si el ce vrea ca doar este o tara libera, si tot asa. Discutia este mult mai ampla, dar am vrut sa punctez un adevar dureros: dintr-un anumit punct de vedere ne meritam soarta. Am stat si inca stam (in multe chestiuni de societate) intr-o nepasare totala, in propria "chochilie" si cat timp nu ne deranjeaza direct nu facem nimic. Cu respect,