Votati pentru mentinerea religiei in scoli

dank

/ #2360

2014-12-11 14:22

Religia nu ne spala pe creier, ne face OAMENI, ne cizeleaza, ne ghideaza si ne ajuta sa fim ingaduitori cu semenii nostri. Doar pt ca azi unii considera ca in sec XXI nu ne mai trebuie Dumnezeu, nu inseamna ca e si cazul sa ne simtim discriminati sau umiliti. Suntem crestini, sa avem deci demnitate! Eu vreau sa se faca religie in scoala, copiii au nevoie de repere morale. Parintii care nu vor sa-si lase copiii la aceasta ora, stiu bine ca o pot face printr-o simpla cerere. Asa ca, nu vad ce problema au ei?! Nu e treaba lor ce vreau eu pt copilul meu! Fiecare face cum vrea cu copilul lui. Si asa cum eu nu-i jignesc pe atei, nici eu nu vreau sa fiu jignita de ei. Eu fara Dumnezeu nu exist, punct. Eu Il iubesc pe Dumnezeu, Il vreau in viata mea si a familiei mele si vreau ca asta sa fie posibil si pt copilul meu, prin religie! NU VREAU SA FACA LA SCOALA OBLIGATORIU EDUCATIE SEXUALA! Pt asta ne are pe noi, parintii! Profesorii de religie sa dea in judecata statul pt discriminare! E dreptul lor!