Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #2062 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 21:45

#2027: Veronica - Re: Re: Re:  

 Si care e ideea excelenta cu care am venit pentru mine? Eu nu pot sa o deduc din textul scris de mine.

Din pacate pentru dvs., faceam o comparatie in prima fraza, comparatie cu ora de religie. Dar am omis faptul ca ma refeream la religie, pentru ca am crezut ca s-a subinteles. Din cate observ, nu. Va demonstrati nestiinta in materie de sistem de invatamant prin textul scris: nu sunt neaparat 4 ore de limba romana la fiecare clasa. Numarul de ore de limba romana variaza la ciclul superior al liceului. Invatamantul obligatoriu este de 10 clase, nu de 8 cum ati specificat dvs.

Va rog sa reverificati ce am scris, pentru ca observ ca nu stiti sa cititi. Postarea mea spune asa: "Propun sa se introduca ora de limba romana in locul orei de religie.". Nu observ nicio greseala de exprimare - si de aici NU reiese faptul ca ora de limba romana nu se face.

Inca o data, v-ati demonstrat incompetenta in materie de cunoastere a sistemului de invatamant; cunoasteti programa scolara pentru materia Religie? Nu, pot sa va garantez ca nu o cunoasteti. Doar pentru ca materia se numeste "Religie", nu inseamna ca elevii invata lucruri frumoase. Si pot sa va confirm acest lucru, deoarece si eu sunt elev.

Permiteti-mi sa va arat si eu greselile dvs.:

"Cum adică să se predea și româna-nu se predă în școli limba română." - presupun ca ati dorit sa puneti semnul intrebarii la sfarsit? Fraza dorea a fi o intrebare retorica, dar nu prea v-a iesit.

"Sunt 4 ore de limba română la fiacare clasă pe săptămână." - din cate stiu eu, cuvantul "fiacare" nu exista in dictionar.

"Prin aceasta ați dat de înțeles că se predă o oră de religie în școli dar ore de română, nu" - probabil ati dorit sa puneti virgula inainte de conjunctia coordonatoare "dar", nu inainte de "nu".

"În România învățământul obligatoriu este de 8 clase în afară de grădiniță și grupa pregătitoare." - pe aici, pe acolo se mai pun si virgule. Sau nu?