Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #1955 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-05 13:49

#1909: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Biserica Catolica este una, iar cea Ortodoxa alta - de acord complet. Dar dumnezeul vostru ma gandesc ca este acelasi; am dreptate sau nu? Am dreptate cand spun ca totul este un joc de putere?

Marea parte din acei oameni de stiinta erau catolici pentru ca asa au fost botezati de cand s-au nascut; si pe langa asta, nu puteau sa nu fie catolici cand Biserica Catolica incepea sa omoare oamenii pentru lucruri de genul.

Spuneati ca am o gramada de erori logice. Dar unde e logica dvs.? Un lucru trebuie dovedit ca EXISTA, nu ca NU exista. Asa ca, puteti sa-mi demonstrati ca exista viata dupa moarte?

Doriti sa experimentati pe o perioada de milioane de ani? Sunteti invitatul meu, atat timp cat veti fi in viata la finalul experimentului. Sunt o gramada de articole care sustin evolutionismul; trebuie doar sa le cautati si sa va informati. Dar acest lucru a devenit un chin pentru societatea de azi. Mai bine ne lasam manipulati si lasam pe altii sa gandeasca pentru noi (popi - religie).

Universul a inceput sa existe din momentul declansarii Big Bang-ului. Nu am inteles ideea dvs. referitoare la asa-zisa eroare a lui Carl Sagan. Nu contest faptul ca exista oameni de stiinta care cred in dumnezeu. Fiecare e liber sa creada ce doreste si in cine doreste.

Fiind pasionat de istoria stiintei si studiind in special fizica si chimia in amanunt, pot sa va spun ca recunosc doar cateva nume din lista data de dumneavoastra. Nume destul de mici relativ la ce exemple am dat eu. Eu am incercat sa fac un sumar cu persoanele cele mai importante, dar... vad ca dvs. ati dat copy-paste. Ei bine, nu pot sa postez un numar atat de ridicat de persoane, dar va rog sa vizitati link-urile urmatoare:

Agnostici in stiinta si tehnologie

Atei in stiinta si tehnologie 

Nimeni din lista dvs. nu se poate compara cu Albert Einstein, Niels Bohr, Alan Turing samd.

Nu cred ca sunteti in pozitia necesara sa-mi spuneti sa ma educ. Daca nu am religie inseamna ca sunt needucat? Educatia tine de cu totul altceva, daca nu ati realizat nici pana la varsta la care o aveti. Problema cu ratiunea e la dvs., nu la mine. Cand imi spuneti ca ceva trebuie dovedit ca NU exista in loc sa spuneti ca trebuie dovedit ca exista, m-am lamurit. Probabil petitia aceasta a fost creata de oameni fara logica, precum dvs. Cine doreste sa faca religie, face o cerere si gata, punct. Cine nu, nu face nimic.