Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #1327

2014-11-21 15:15

Dragi frati ortodocsi si in special dragi tineri votati pentru un strop de moralitate intr-un ocean de coruptie ,votati pentru o picatura de iubire intr-o mare de ura ,pentru o ora de adevar in cadrul unei zile in care ne iconjuara minciuna,votati pentru ora de religie in scoli!!! Ora de religie te invata mila , adevarul,frumosul ,respectul,dragostea. Nu fiti nepasatori ! Votul fiecaruia conteaza. Poate nu o sa se reuseasca nimic dar sa fim impacati ca am incercat si noi ... Astazi se critica foarte mult biserica si preotii ,fac poate unele greseli sunt oameni si ei . Diavolul lupta sa ne faca pe toti sa comitem greseli (pacate) dar mai bine decat sa judecam cu ura si dispret mai bine sa incercam sa fim uniti ,sa ne ridicam unul pe altul, sa lasam invidia care ne stapaneste de ani buni si ne individualizeaza si sa revenim la dragostea de odinioara a bunicilor si strabunicilor nostri care se ajutau in necazuri si lipsuri. Visam cu totii la o lume perfecta si incercam sa o faurim prin diferite metode si idei dar singura cale care ar duce la aparitia ecestei lumi perfecte este DRAGOSTEA . Cu dragoste se schimba lumea. Dumnezeu ne iubeste atat de mult si ne-o dovedeste zilnic. Oare cati dintre noi constientizam ce minune este ca ne mai trezim o dimineata si mai vedem un rasarit ? Nustiu..... Dumnezeu ma iubeste si pe mine si pe tine si pe fiecare om de pe pamant de la bogatanii Americii pana la ultimul prapadit stiu eu,din Africa. Biserica ca institutie astazi da greseste ,comite unele nedreptati si eu ma smintesc si ma enervez . Dar dragii mei biserica cea adevarata suntem noi toti Biserica cu B mare reprezinta comunitatea tuturor crestinilor de pretutindenea. Ea este atat de frumos numita mama noastra a tuturor . Sa nu denigram sa nu aruncam cu pietre spre aceasta mama. Religia este tot mama deoarece este una cu biserica. De ce dam afara dupa atata timp in care ne-a crescut ,ne-a format si ne-a invatat iubirea pe mama noastra?? Oare cine isi da cu atata usurinta mama afara din casa ? Renuntam atat de usor ca niste fii nerecunoscatori... ALEGEREA ESTE A TA ,A FIECARUIA DINTRE NOI . SA LUPTAM PENTRU MENTINEREA RELIGIEI IN SCOLILE unei ROMANII ORTODOXE UNEI PATRII MINUNATE. EU NU RENUNT ASA USOR LA MAMA VOI PRIETENI CE FACETI?????!!!???