Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Musafir

/ #1291

2014-11-20 23:31

Religia si credinta este un lucru important in viata de zi cu zi ca si pinea si aerul pe care il respiram zilnic.
Din pacate uni dintre noi chiar si generatia mea de 35 de ani sau mai invirsta nu mai au credinta si frica de Dumnezeu.
De la o virsta foarte frageda fiind inca copil ,mergeam la Sf.Biserica in fircare Duminica si in cursul scoli imi aduc aminte ca aveam de doua ori pe Saptamina ore de Religie.
Traind de 10 ani in Germania imi doresc de multe ori sa mai merg la o Biserica Ortodoxa ,care din pacate nu este in zona unde locuiesc.
Dar asta nu este o piedica pentru mine de a nu ma mai putea ruga la Maica Domnului si Isus Christos Dumnezeul nostru cerec.
Eu zic si merg pe un principiu,Daca rugaciunea care o sti cel mai bine sau chiar si Tatal Nostru zis din suflet , e de ori unde bine primit de Domnul nostru Isus Christos.
Pacat ca foarte multi dintre noi stim sa cautam locurile Sfinte numai atuncea cind suntem la necaz,probleme,boala si multe altele.
De aceea vreau sa votez ptr Religia in scoli .macar atita daca tineretul din ziua de astazi au cam uitat de Biserici si Dumnezeu.
Cu respect,
Elena Schiefer