Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

un contribuabil care se simte umilit si batjocorit

/ #22784 Re: Re: Re:

2014-06-25 12:06

#22752: - Re: Re:

1. Dialogul ulterior nu l-ai avut cu mine si l-ai avut cu "obsedatul de maimute", cel caruia i-am mai atras si eu atentia ca nu da bine , postate repetativ sunt plictisitoare , obositoare dar nu ai ce-i face omului. Si mai  rau e ca acum a aparut clepsidra si ceasul , dar o fi unul si acelasi cu cel cu maimutele

2. A fost punctul meu de vedere pe care recunosc l-am scris intr-un moment in care eram mai tensionat

3. Ai facut referire la injuraturi , mie nu imi sta in caracter astfel de exprimari

4. Da , Diculoiu este primul vinovat si ti-o spune unul care a fost pro Diculoiu, dar asta nu inseamna ca Cernev nu are nici-o vina. Poate cu timpul vom afla lucruri care ne vor uimii si care ne vor face sa-l cautam sa stam de "vorba " cu el. Cum iti explici ca el are nesimtirea sa vorbeasca in numele nostru(disponibilizatilor).

5. Trebuie intr-adevar sa ne organizam intr-o forma legala sau mai putin legala , dar esential este sa ne organizam , sa formam un grup de initiativa, sa obtinem un spatiu intr-o publicatie sau si mai important daca s-ar putea la o televiziune in care sa putem sa mediatizam acest caz, si nu numai.  In cazul in care ne constituim legal, vom ajunge tot la avocati si riscam sa o luam iarasi de la capat fara a avea nici-un rezultat