Abuzurile împotriva lui MIRCEA DIACONU trebuie pedepsite

Musafir

/ #836

2014-04-14 06:21

Sper din tot sufletul ca toti romanii,mai ales cei care au votat la referendum sa iasa la vot pentru a putea elimina din sistem toti hotii si mafiotii basisti,toate persoanele imorale cume acest poltruc basist care isi fura fratele de avere si face tot felul de ilegalitati pentru a acoperi acest lucru.Asta e moral nu?Si cine stabileste acest lucru?Politrucii basisti dininstitutiile de control si din dna in frunte cu kovesi,care indeplinesc rol de politie politica a lui basescu. Trist e ca am aflat iar ca reprezentantii ambasadelor sua ,anglia si nu mai stiu a caror tari,ne umilesc iar si incalca grav democratia din ROMANIA.Astept sa intre forta in tara si sa ne execute pe toti cei care suntem impotriva hotilor si mafiotilor lui basescu.De altfel ei sunt vinovati de starea de teroare in care traim.Afara cu ei din tara.Ne vor acuza iar de lovitura de stat pentru a putea interveni.Popor roman, trezeste-te si lupta pentru demnitate, impotrriva umilintei si teroarei dezlantute de jandarmii mondiali asupra noaste.Ne-au transformat in sclavi,ne-au furat si ne-au obligat sa distrugem tot,e drept si cu concursul unora dintre noi si nu le e destul.Vor disparitia noastra.Pentru multii dintre noi,acesti ani au insemnat foamete,lipsa locurilor de munca,ingradirea dreptului la invatatura si sanatate.Asta e ce ne-a adus occidentul.Ba mai e ceva.Nu le-a ajuns distrugerea eeconomiei ci me-au obligat sa ne videm pe nimic tara si apoi sa le platim credite pe care tot ei le-au folosit prin banci,pe mai multe generatii.Si nici asta nu le-a fost indeajuns.Ne-au transformat in lada de gunoi si ne vand chimicale si produse alterate.Eu cred ca e momentul sa actionam.