Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #18414 Re: Trezirea

2014-03-21 22:19

#18340: OMUL CARE NU ESTE PATAT - Trezirea

"X MEN [HONCIOIU]"

Tocmai asta este paradoxul si anume ca Dl. Honcioiu nu este un "X MEN".

Pentru aceasta functie intradevar trebuie orientat catre o persoana care a indeplineasa aceste calitati.

Nu am nimic cu el , il cunosc bine , dar nu foarte bine si in acelasi timp ii doresc si succes, dar ca o parere pur personala , nu este omul potrivit.

De ce?

Pentru aceasta functie iti trebuie neaparat un cumul de calitati si abilitati personale.

1. In primul rand o  inteligenta peste medie(ca sa nu zic cu mult), pe care nu i=am remarcat=o(poate nu am avut timpul necesar sa i-o remarc sau poate nu l-am cunoscut indeajuns de bine)

2. tupeu = 0

3. diplomatie = nu am remarcat

4. abilitati de comunicare , nici astea nu le-am remarcat in mod deosebit

Singurele calitati pe care i le-am remarcat sunt acelea de om bun, pasnic, cald ,dar pentru o asemenea functie aceste nu sunt calitati , ba dimpotricva sunt defecte

Tot ca o parere personala , o schimbare trebuie facuta dar nu o schimbare de dragul de a schimba si nu oricum, cu toate ca este cam tarziu.

Aceasta schimbare trebuia facuta demult , dar nu ca si o satisfactie data celor de la SVO , ci satisfactia de a urma un crez , acela fiind salvarea acestei societati.

De ce trbuie facuta schimbarea?

In primul rand pentru lipsa de atitudine si totala neimplicare a celor care se afla  in functiile de conducere a acestui sindicat  si nicidecum pentru greselile trecutului (astea se puteau trece cu vederea), dar mare atentie sa nu dati satisfactie unor oligofrni de la SVO (am zis "unor" , se stiu ei singuri care si ca o subliniere nu este vorba despre dl. prezident pe el il putem cataloga altfel dar nu oligofren)

Oricum eu va doresc succes , iar acestei societati sa renasca si sa dainuiasca (pentru binele acestui judet) inca 1000 de ani de aici incolo.

 

OLIGOFREN'IE s.f. Stare patologică caracterizată prin rămânerea în urmă a dezvoltării facultăţilor psihice, însoţită uneori de tulburări ale dezvoltării fizice si de leziuni ale sistemului nervos central, ca urmare a unor suferinţe cerebrale, survenite în perioada intrauterină, în cursul nasterii sau în perioada copilăriei