STOP grațierii lui Gică Popescu

Alin

/ #522 Nu Grațierii!

2014-03-11 08:06

Domnilor/Doamnelor această propagandă este dirijadtă de către anumiți oameni ce au dosare sau se știu cu mari nereguli prin urmare susțin o cauză la care ar putea chiar ei să apeleze pe viitor. Normal că trustul Intact promovează în diferte medii grațierea. Aceștia știu prea bine că există o mare probabilitate ca Dan Voiculescu să-i urmeze pe infractori, așadar se încălzesc pentru ce urmează. O scurtă și ambiguă privire în mass-media conturează două tabere Pro și Contra grațierii. Anume Pro: Ponta, Antonescu, Zgonea, Dragomir, Năstase, Gâdea etc. (câți dintre aceștia au dosare? câți au colegi de partid în pușcării sau cu dosare? câți urmăresc vadul electoral?). Orice dar absolut orice comparație dintre Vest și noi după părerea mea este nefundamentată. Prin aceste condamnări oamenii cu o anumită capacitate intelectuală și nu numai au căpătat încredere în actul justiției, ceilalți (semnatarii petițiilor PRO) sunt, din păcate, cei ce stau ore, zile, ani în fața televizorului, au fost modelați de A3, RTV, Realitatea, B1.

în concluzie STOP grațierii orcărei persoane ce a săvârșit infracțiuni demonstrate juridic. Pentru românii cu o minimă cultură aceste demersuri de eliberare a infractorilor este încă (a câta?...) o palmă dată de cei care ne conduc.

Aveți încredere în justiție, a început să funcționeze iar cuibul de viespi a fost deranjat!