Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Musafir

/ #16671 Re: Re.Poate afla si domn' ministru...

2014-02-04 20:00

#16662: Am si eu o parere - Re.Poate afla si domn' ministru...

Nu te mai chinui sa-i explici unui fost inginer de la Designro (Eugen 4 alias Alain) economie.

banuiesc ca vrei sa spui FOST angajat - deci, te pricepi la limba romana cam cum ma pricep eu la a citiun bilant contabil :D ce ti se excplica tie are legatura si cu economia da' mai mult cu furatul legal.

Asta e problema noastra: inginerii, juristii fac economie.

Daca ar face astia treburile astea sa fii sigur ca nu am fi in situatia asta =))

Acest om este cel care ii scrie toate adresele lui Cernev.

esti sigur? si unde ar fi problema?

El nu stie sa citeasca un bilant.

Irelevant, si daca nu stie, ce?Tu stii sa citesti o partitura muzicala?

Face niste calcule logice, atit poate ca inginer (sper ca e inginer), dar vreau sa-i spun ca economia este mai mult decat niste calcule logice matematice.

Nu dai nici o informatie de fapt. Vorbesti sa te dai interesant - e redundant ce spui - face niste calcule foarte reale, vrei sa ti se indice niste vile facute din banii astia?

Economia este o stiinta UMANISTA.

m-ai luminat
Legat de vinovati as vrea sa stie, ca toti suntem vinovati,toti avem partea noastra de vina, de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Uite ca aici iti dau dreptate; unii insa am luat pozitie.

Intr-o economie de piata este normal ca la un moment dat DIN DIFERITE MOTIVE o societate sa mai si falimenteze.

da, corect, din nefericire aici a falimentat o firma - Oltchim - nemaifiind alimentata de la bugetul statului, capusata fiind la maxim.