Reducerea TVA la 9% pentru toate serviciile din turism

Musafir

/ #7

2014-01-27 08:24

Dupa cum stiu, serviciile de cazare sunt taxate cu TVA de 9%, astfel ca aplicarea aceluiasi procent si pt restul serviciilor din turism ar fi binevenita, ducand in mod normal la o scadere a tarifelor. Ar trebui mediatizata mai mult aceasta initiativa, chiar pe postul condus de dvs., pe care il urmaresc frecvent. Intamplator am aflat despre aceasta petitie, accesand site-ul travelmix.ro, pt a afla cateva informatii despre acest post TV, intrucat sunt placut impresionata de emisiunile difuzate si mai ales de promovarea frumusetilor tarii noastre. Fiind pasionata de turism am calatorit mult in Romania si totusi am descoperit locuri si obiective noi, de mare interes, capatand si informatiile necesare pt a-mi planifica alte incursiuni. Oricum, pt reusita acestei initiative, este necesar sprijinul si sustinerea conducerii Autoritatii Nationale pt Turism si ministrului delegat, d-na Grapini. Desi in prezent activez in alt domeniu, am obtinut brevetul de manager in activitatea de turism, tocmai din pasiune pt industria ospitalitatii.
Va urez succes!