Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #35221

2014-01-21 14:54

Traim intr-o tara care nu are nici un fel de respect pentru cetatenii ei.Politicul(prin incompententa ,propune in functii numai OLIGOFRENI).NU MAI POT SA MA CONTROLEZ CA SI LIMBAJ (imi cer scuze ,dar la 53 de ani,dupa 27 ani de munca ,sunt inginer constructor ,la fel ca si sotul meu,suntem dedicati measeriei,dar s-a ales praful de tot)ma gandesc sa plec din aceasta tara, desi sunt o patrioata (o proasta,sunt la origine un praz bobinat, cum se spunea pe vremea lui Ceausescu -mama moldoveanca tatal oltean).Ce s-a intamplat ieri (acidentul aviatic)se poate intampla in ori ce moment (cutremur .inundatii etc)se poate repeta oricand.Am zburat cu dl IOVAN la Cluj de 2 ori.Cel mai grozav pilot(om,a dat mana cu toti pasagerii la coborare,ne-a spus civinte de incurajare cand am decolat-am peste 130 de zboruri cu avionul,dar nu am intalnit pana acum (53 ani)un om mai tonic,mai plin de viata ca dansul.Imi pare nespus de rau ca s-a intamplat sa moara in aceste conditii.Cei care sunt de vina (serviciile isu,etc )au in conducere oameni INCOMPETENTI ,pusi politic de toate guvernele care au fost la conducere.SUNTEM VARZA CU ACEST STAT CARE NU FACE NIMIC PT.CETATENII ROMANIEI.
COPII NOSTRI PLEACA DIN TARA (INCLUSIV AL MEU CARE ARE 27 ANI SI NOI RAMANEM CU TOATE CURVELE,IMPOTENTII CARE TIN TITLURILE TUTUROR ZIARELOR.
ROMANI TREZITI-VA!!
LC