Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #30549

2014-01-19 17:22

Doar o simpla demisie nu ajunge.Daca nu se vor deschide procese pentru toate faptele penale pe care le-a faptuit atat el cat si TOTI cei care au participat sau ajutat la aceste fapte nu am facut nimic.
Trebuie facuta curatenie generala .Dar nu e suficient doar atat.Trebuie incepute actiuni penale pentru toti cei care au jefuit Romania incat am ajuns sa se depopuleze tara.Nu vreau sa faca neaparat inchisoare ci sa se recupereze toate prejudiciile aduse tarii.Banii recuperati sa fie investiti in niste proiecte care sa nu ne faca sa fim nevoiti sa ne simtim straini la noi in tara.Ex.Vezi autostrazi pe care eu, la mine acasa sa platesc sa pot merge.
Propun ca la fiecare sedinta din parlament sa fie proiectata timp de cateva minute ,pe un ecran, scene cu plansetele copiilor cand se despart de parintii care pleaca dupa sarbatori la munca in tarile pe unde au fost exilati de autoritati prin incompetenta ,delasare ,indiferenta ,fata de sufletul tarii care e reprezentat de chiar cetatenii ei.Am vazut o astfel de scena chiar in fata blocului in care locuiesc.Credeti-ma nu e placut de loc.