Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #28427

2014-01-19 06:27

Nu stiu prea bine cum sa ma fac bine inteles de cei mai tineri care inca nu stiu ce inseamna frica si teroarea in acelasi timp. Multi rid si spun ,ia uite domnule si la asta care a facut revolutia de la geam .da as este dar sa va relatez desp-re cum era in regimul lui cesusescu care incepe sa fie identic cu acest regim pe care il traim acum ./.? era o zi frumoasa de vara eram la servici si la un moment dat apar in birou 2 Gealati ma intreaba cum ma cheama imi pun catusele si ma baga inro duba dupa un sfert de ora ma trezesc undeva la o mansarda intro incapere sinistra singur cuc era ora 9dimineata dupa care apare un militian{Politai}ca tot Dracul ala este ,ma intreaba ce caut acolo ,la rindul meuvreau sa-i pun aceiasi intrebare dar nu am avut cui sa io mai pun ca deja disparuse dupa care din jumatate in jumatate de ora aparea citeo aratare de militian itrbind-uma ce caut acolo si asta pina seara la ora 21 la fianal apare seful militiei de atunci la fel ca cei lalti ma intreaba dar cu un semn discretimi face semn sa tac ma prinde de dupa git ma scoate pe hol si-mispune de alta data sa-ti gura ce credeti ca facusem in perioada aceia erau la moda bacurile . Ceimai in virsta isi amintesc bancul cu Ceausesc si Lenuta se plimbau cu barcuta astaa fost tot