Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #27099

2014-01-18 18:56

Nu vreau sa fiu categoric. Am fost in 1989 Decembrie si se pare că am greșit….
Nu numai Băsescu nu-mi place și doresc sa fie înlocuit.
Dorința mea este ca toata gașca asta politica pusă numai pe fraudarea POPORULUI ROMĂN să fie înlocuită.
Adică a tuturor celor care se adresează nouă ”POPORULUI ROMĂN”- celor mulți cu ”vouă sau voi” fără respect față cei care-i plătesc. Care este motivul pentru care ”DUMNEAVOASTRĂ” nu mai există în limba româna?
Toți trebuie schimbați de oameni competenți.
Nu poți să accepți votul unui parlamentar care nu este testat înainte de (a i se valida votul) de a vota asupra subiectului cunoașterea în detaliu a subiectul, Iar conștiința sa fie singurul ghid.
Nu pot să mai accept grupurile parlamentare cu voturi la comandă.
Nu mai pot sa suport vânzarea asta de țară.
NU ACCEPT pâra asta la cancelariile străine.
Nu se poate sa nu fi învățat nimic din istoria asta a noastră referitoare la trădarea noastră din interior și mazilirea domnilor de către cancelariile străine.
Care este problema noastră de înlocuim un HOȚ cu alt HOȚ?
Cum nu putem noi alege corect omul potrivit? Dar din ce sa alegi?
Ce face USL, mare rușine. Unde sunt LOCORILE DE MUNCA CREATE????? Asta este baza nu vânzarea solului si a subsolului, caci industria a terminat-o.
Vrem o lege in care exploatarea resurselor naturale a solului si subsolului să se facă numai de ROMÂNI cu capital de stat românesc, profitabil fără amestecul politicului, similar cu exploatarea petrolului din Norvegia.
Cum este posibil ca hoții ăștia din politica să paraziteze toate instituțiile TOATE inclusiv JUSTITIA???
Si sa facă numai legi pentru a acoperii fărădelegile lor????
Băsescu în conferința de presa din 16.01.2014 capitolul observații la adresa legilor promovate de USL =alți hoți - au fost pertinente si corecte.
Cum e posibil sa avem asemenea troglodiți la acest nivel legislativ?
Sunt supărat și rămâne veșnica întrebare:
"Eu cu cine votez?"