Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #15871

2014-01-17 15:53

Basescu=Ceusescu ,asta ca sa ne gratulam Amiralul.Sigur termenul de egal este mult indulgent,am o varsta,nu am nostalgii,am apucat ambele regimuri pe deplin constient de suferintele noastre,dar pot afirma ca regimul mult hulitului Ceausescu este legat si de cteva realizari,unele care ne mandrim,ne bucuram de ele,asa cum sunt si acele blocuri "cutii de chibrit" de casele si vilele din Primaverii, Palatul primaverii si vilele Lac 1,2 si 3 de care se bucura azi schizofrenicul intai statator al tarii cu clica si hoardele sale "foarte anticomunistii de fatada". Guvernarea Basescu ce lasa in urma? O tara si un popor dezbinat ,indobitocit,saracie,foamete la propriu,o populatie din ce in ce mai bolnava,mortalitatea in crestere, un haos generalizat in toate institutiile statului,o industrie "sublima" dar inexistenta,fara viitor,o tara coloniala cu toate consecintele care decurg din acest"statut".Groaznic prezent si viitor apropiat! In toata indobitocirea asta generalizata,mai cred ca sun destui romani sanatosi la trup si minte care sa dea un semnal si sa trezeasca din amorteala,anestezie sau prosteala aceasta natie,iar cativa dintre ei ii gasim in persoana fetelor si baietilor de la Antena 3.Daca cei mai multi nu avem curajul,nu ne-am trezit din amorteala ,hai atunci sa fim alaturi de acestia,sa-i sustinem in demersul lor,sa iesim in strada,sa strigam cu putere ca noua ne pasa de noi,de copii nostrii,de viitorul acestei tari,sda demonstram ca suntem multi...multi dar nu si prosti.