Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #14877

2014-01-17 14:42

Sper ca aceasta petitie sa nu aibe soarta referendumului. Desi , in plina vara , m-am dus cu buna credinta si am votat demiterea , guvernantii ( am evitat pentru ca nu merita si prefixul " domnii " ) in spiritul mioritic in care tradarea este la loc de cinste , au procedat in asa fel incat sa-si apere scaunele de " hibele " cu care sunt avuti la mana . Au preferat sa faca aceleasi promisiuni mincinoase si neonorate ca si guvernarea portocalie . Au preferat sa profite din plin de privilegiile oferite de functiile de demnitari ( nici nu i s-a uscat bine cerneala pe numirea in functia de prim-ministru si dl. Ponta a si alergat , bineinteles cu sotia , la deschiderea Jocurilor olimpice de la Londra . Nu au ratat nici o ocazie pentru a-si face concedii fara numar in vilele de protocol sau in strainatate . Tara , noi toti cei ce traim doar cu sperante , mai putem astepta . Dreptatea si adevarul ata de mult clamate au fost uitate in secunda 2 . Pacat !
Indiferent de felul alegerilor nu voi mai merge la vot !
Sa se aleaga intre ei .
Oricum in cei 23 de ani nu s-a facut altceva decat , aproape de perfectiune , rotatia cadrelor . Si jefuirea tarii !!!