Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #14781

2014-01-17 14:34

Daca instantele de judecata au o atributie,cand o indeplinesc sunt rasplatiti,cand gresesc nu sunt trasi la raspundere.Nu sunt trasi la raspundere,legea nu e pentru toti?Inclusiv Basescu,presedintele Romaniei.Nimeni nu e mai presus de lege,si eu as vrea sa ma fac om de afaceri cu banii prostilor,cu un 1 milion de euro primiti pe acte la negru.Curtea ar trebui sa faca lucrurile pentru care este numita,nu sa protejeze persoanele politice cum au protejat cele 5 persoane(judecatorii) de la Curtea de Justitie,care l-au salvat pe Basescu,si-au batut joc de cei 8 milioane de alegatori care au afirmat inlaturarea lui.Eu cred ca nu e normal ce se intampla in tara asta,trebuie sa asteptam de la U.E ca trebuie sa ne spuna sa ne facem curatenie la noi in ograda?El fiind Basescu,are grija de moldovenii de peste Prut mai mult decat propria sa tara.Dupa mandat se muta la moldoveni sau in locul lui Nastase?Nu am nici o apartenenta politica,dar nu sunt atat de dobitoc sa nu vad ce se intampla in tara asta.Ceea ce au facut Boc si Basescu mi-a ingreunat si mie situatia la locul de munca cu toate ca lucrez intr-un mediu privat,o firma multi-nationala.Noua nu ni s-a marit salariile,ca ne-au aratat pisica lui Basescu si a lui Boc,pentru ca au facut ce au facut cu Codul Muncii,sa vina orice strain care investeste sa isi bata joc de noi,sa ne transforme in sclavi in propria noastra tara.Esti prins de credite si nu ai nici o solutie sa poti sa faci ceva.Ca fac ce vor ei cu tine,de asta am votat U.S.L,sa faca dreptate inclusiv cu Justitia!Nu sa se certe,si mi-as dori fapte,si as dori ca acei procurori si acei judecatori sa fie condamnati pentru ca si-au batut joc de poporul roman!Cum a fost condamnat Ceausescu,pot fi si ei odata condamnati,toti care au facut mizeriile care le-au facut,cu Macovei in frunte.