Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #11389

2014-01-17 09:46

traim intr-o tara in care premierul a uitat de scopul principal pentru care partidul sau a acumulat atat de multe voturi in cadrul alegerilor trecute, iar presedintele ne sfideaza si ne scuipa in ochi cu flegme acumulate din toate mucozitatile formate in urma consumului de tutun si alcool. am ajuns sa uras din ficati o persoana cu care niciodata nu am stat fata in fata si nu am conversat. de ce? pentru ca in fiecare zi constat ca nu-i pasa de mine, cetatean, demonstrandu-mi asta prin accesul restrans la sanatate, prin lipsa perspectivelor, printr-un sistem de invatamant care m-a folosit ca pe un cobai si care ii va folosi ca pe soareci de laborator si pe copiii mei si tot mai departe. lista e mult prea lunga si motivele pentru care am ajuns sa-l urasc pe basescu si acolitii sai, dar si faptul ca mi-am pierdut increderea in politicienii nostri, sunt multiple si nu fac decat sa-mi cresca tensiunea zi de zi. avand in vedere ca sistemul de sanatate nu-mi garanteaza prea mult sanatatea, e mai bine sa am eu singura grija de sanatatea mea. Mars afara javra ordinara!