Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #10773

2014-01-17 09:12

M-am saturat de tot balciul asta,nu depun taxe,ma abtin sa ma manifest violent dar am ajuns la disperare,nervii ne lasa,de ce as da banutul meu unora care au facut din asa zisul lor loc de munca,in diferite asa zise institutii ale statului,propria lor feuda,dicteaza la comnda,aresteaza ca gestapoul,tortureaza psihic o natiune,politisti,procurori,judecatori.S-a instaurat inca din asociatii de locatari,ura ,razbunarea,furia,spaga.Nu mai dorim paralamentari sordizi,bisnitari,care sfideaza cetateanul cu declaratii sforaitoare pe posturi tv.Ne-am saturat de figura cea mai de trista amintire a mascariciului mitoman care loveste minori,la propriu si le jigneste bunul simt prin aroganta,dorim imediata lui debarcare prin orice mijloc,chiar si cu forta,ne-a dus ,cum bine zice pe marginea prapastiei,in mod voit,sub dictonul,dupa mine potopul,nu este important pentru natiune familia lui de bisnitari,ne putem lipsi de ei!Cum am ajuns in situatia asta,cine se face vinovat sa plateasca,cine afurat sa fie tras la raspundere ,sa i se confiste averea,cine a dat solutii la comanda in instante judecatoresti sa plateasca,cum este posibil ca o persoana imorala,cu comportament antisocial sa ocupe functii de decizie in institutii importante ale statului,sa fie reprezentanti ai statului in diferite posturi cheie in U.E,IN JUSTITIA EUROPEANA.Asa zise doamne promovate pe criteriul obedientei,in CSM,in DNA,in parchete,politie,pe banii amaratilor de romani.De ce sa asteptam ca impostorul sa ajunga in toamna,acum,imediat ,TREBUIE INLATURAT SI JUDECAT,EL SI GASCA CA PARTID NU SUNT,JOS MAFIOTUL LINGAU SI TURNATOR,LA INCHISOARE CU HULIGANUL ETILIST !