Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #10742

2014-01-17 09:09

Pe masura ce timpul trece si manifestarile acestui om pe care unii din concetateni si l-au dorit presedinte, devin tot mai evident antiromanesti si mai necontrolate, sunt tot mai ingrijorat pentru viitorul apropiat. Ar trebui ca cei ce nu sunt deja compromisi de acest om sa-si intensifice eforturile pentru deconspirarea actiunilor antiromanesti ce se pun la cale in acest an. Singur , numai cu acolitii din tara si tinand cont de gradul de cultura, potrivit parerile fostilor colegi privind gradul de inteligenta (ptr. a fi smecher nu trebuie sa fii prea destept, doar putin mai destept ca prostii care te cred),Basescu ar fi fost demis din 2007. Mi-e teama ca noi nu luptam cu un roman, ci cu un intermediar al unei puteri straine oarecum cunoscute, dar nu singura. Am ras si eu in 1989 de "AGENTURILE" lui N Ceausescu, dar in 1990, dupa evenimente si declaratii oficiale dubioase, mi-a pierit orice urma de veselie. Pacat ca in zilele noastre, gandesc la ziua de maine, culmea cei batrini, care au sansa cea mai mica s-o apuce, dar isi iubesc fii si nepotii care sunt precupati sa-si asigure necesarul de astazi sau sunt derutati actiunile de distragere a atentiei celor afectati de transformarile corespunzatoare varstei. Sunt sceptic privind atingerea scopului pentru care s-au initiat aceste petitii, daca nu cumva vor contribui la ajustarea actiunilor dusmanoase viitoare, corespunzator starii de moment a populatiei. Poate vom obtine o amanare a finalului, asa cum in 1990 s-a obtinut datorita unor interese externe, amanarea actiunilor de rupere a Transilvanei de la Romania. Este evident ca din 2006 si chiar mai devreme, s-au intensificat actiunile de a elimina din scoli si din manifestarile publice orice manifestare de patriotism a romanilor, iar actiunile in acest sens din alte tari, insistand-se pe manifestarile de tip terorist al unor grupuri ce vor sa dispara statele mici si mijlocii, in vederea subordonarii acestor populatii. Romania cred ca este unul din cobai privind "colonizarea moderna".