Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Musafir

/ #10126

2014-01-17 08:20

Ne-am saturat de atata regim Basescu deoarece in tot acest timp am strans cureaua si la salarii ( mai ales bugetarii cu acele taieri masive ) si la cosul zilnic.
Paharul a inceput sa se verse din ce in ce mai rapid, caci s-a umplut deja pana la refuz.
Deasemenea suntem luati de prosti chiar pe fata.
Ne intrbam de ce nu se respecta legile din Romania? Pai daca seful statului da tonul la incalcare lor, noi cei de jos ce exemplu sa urmam ? A-ti prezentat atatea cazuri disperate ( pentru modul de atrata aceste probleme ale oamenilor va felicit din toata inima. continuati tot asa. Aveti initiative care se bucura ( din " sondajul " facut zi de zi pe unde i-mi desfasor activitatea ) de tot respectul oamenilor cu capul inca pe umeri. Sunte-ti postul cel mai urmarit si respectat. De un miliard de ori bravo. Desi se incerca aplicarea Legii pumnului in gura este greu sa stamanest 7.500.000 de oameni care spun la unison " PLEACA PENTRU CA AVEM TREAB SI NE TII IN LOC ". Sa speram ca si aceasta initiativa si cele ce vor urma vor da roade si vor trezi acest popor aflat in letargie blegoasa la realitate.
Va doresc sanatate si emisiuni la fel de bune pe viitor si considerati-ma un prieten si telespectator fidel pentru intreaga echipa ( familie)a Antenelor, dar mai ales pentru domnii : Mircea Badea, Ursu, Mihai Gadea, Radu Tudor, doamna Dana Grecu si ca " un sfat " aveti grija de dumneavoastra si de familii. Cu un respect deosebit.