Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Musafir

/ #896

2013-09-10 15:33

NU SUNT DE ACORD CU EUTANASIEREA!
Nu astfel rezolvam o problema a carei cauza este, pana la urma- urmei, tot omul...

Da, trebuie stransi de pe strada, dar gasesc oportuna ducerea lor in adaposturi unde sa fie sterilizati si lasati sa traiasca cate zile au, daca nu sunt adoptati!Iubitorii de animale sa mearga sa contribuie cu hrana pentru acestia, pe langa cea asigurata de Primarie.
Eu insami am un catel lovit de masina, operat, insanatosit, dar stramb de te-apuca mila, caruia i-am facut o cusca si l-am pus sa imi pazeasca gradinuta- stau la parter si mi-au fost furate lucrurile de pe sarma de 3 ori ( oare cumva trebuia sa cer eutanasierea hotilor din Romania si am pierdut ocazia??? ).
Am participat ca voluntar la sterilizarea cateilor din zona unde locuiesc, am fost in aceste cazuri forta de munca si finantator- dupa buzunar.
Consider ca potrivita o lege care sa impuna sterilizarea tuturor cainilor, chiar si din curtile oamenilor; stiti de cate ori "bogatasii" cu vile din imediata vecinatate a blocului meu si-au lasat cainii de rasa liberi, cand erau in calduri? Care caini la catelele maidaneze de la blocuri veneau... oare nu au si stapanii aceia vreo responsabilitate?