Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

observator

/ #4843

2013-07-12 22:25

Nu stiu cat au incercat altii sa ne invrajbeasca. Pe noi cred ca ne-a invins propria comoditate si lasitate. Din pacate "spiritul revolutionar " s-a manifestat doar in vestiare, birouri,petitii. Pe principiul "multi am fost, putini am ramas" la mitinguri am vazut aceleasi fete.....mereu...si putine. Din ce in ce mai put ine. Restul au ramas sa carcoteasca in anonimat. E mai comod si mai putin riscant si nu te pune rau cu sefii. Poate chiar cresti in ochii lor fara efort, fara oboseala asa cum probabil ai fost obisnuit. Sa oboseasca altii si pt tine, doar asta e diferenta intre fraieri si isteti. Doar profitul sa fie acelasi pt toata lumea ca altfel ne suparam. Este normal sa fim tratati cu somaj, salarii intarziate(probabil diminuate in viitorul apropiat), drepturi incalcate, deoarece protesteaza 100-200 insi. Restul ....sunt "majoritate" si stiu "ca aceasta este calea".urmeaza alte indemnuri revolutionare,chemari la miting: luni,marti,poate si miercuri si vom fi ....la fel...din ce in ce mai putini.... apoi vom intra in somaj din ce in ce mai multi....si ne vom razvrati ....dar va fi prea tarziu