Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Disponibilizatul

/ #4131 Tambalagiul si-a activat locotenentii #4130

2013-05-25 10:42

Cerneve !!!!
Ti-ai angajat degeata locotenenti sa posteze pe aici. Stiu ca tu nu esti in stare sa deschizi un mail dapoi sa scrii vreun word.
Lasa-l pe postaciul tau Spiru Magic TIC TAC sa se odihneasca macar in weekend pentru ca nu are efect nici una din ineptiile lui.Curand va da cu subsemnatul dupa modelul prietenului sau liberal Francu DNA.
INTELEGETI CA NU MAI TINE !!!!! NE-ATI MINTITI PRIMELE DOUA LUNI CU ABUREALA VOASTRA DE VICTORIA. ACUM NE-AM TREZIT SI AM VAZUT PERSPECTIVA VICTORIA. NU TE INTREBI MENDELEEVE DE CE TI-AU FUGIT MAJORITATEA MEMBRILOR DE SINDICAT???
Noi care am semnat CCM asa bun prost negociat de Diculoiu suntem fericiti ca vom beneficia de ceva spre deosebire de viitorul pe care ni l-ai generat tu cu Balan si Talpasanu adica SOMAJ cat cuprinde si cresterea de 3 ori a pierderilor Oltchim sub administratia clantaului tau tremuriciul Talpasan.
Sa-l pupati in cur pe Diculoiu toti cei din Victoria care veti pleca acasa pentru ca daca nu ramanea in picioare CCM Diculoiu nu mai avea Cernev si Varu Jan cu maestrul insolventei Piperea cum sa iasa pe posturile TV sa se laude el cat de fericiti vor fi disponibilizatii Oltchim si ce de bani o sa ia fara sa faca nimic doi ani de acum inainte.
Daca nu era Diculoiu eram de mult plecati acasa sub manarerile pe care le-ai gandit tu cu PCC si Varu Jan + marele mafiot Piperea.
Ce argumente mai ai Tambalagiule cand nimic din ce ai promis tu nu s-a intamplat la Oltchim cat tupeu specific neamului tau rromaless mai ai:
- Cum poti minti ca nu ti=ai angajat Piranda la Oltchim??? Cine dracu te mai crede. Si madame Popa a aflat de aia te-a luat la misto.
- unde este functionarea la 65% din capacitate???
- unde sunt miile de locuri de munca promise de voi si de liberali in toamna lui 2012 la Oltchim???
- unde este pacientul stabilizat prezentat de Varu Jan si Piperea???
URMEAZA O STIRE BOMBA !!!!! ATENTIE INCEPE SA II FUGA CLANULUI PNL COVORUL DE SUB PICIOARE.
DNA STIE TOT CA SI IN CAZUL FRANCU.
DNA ESTE PE URMELE LUI PIPEREA. INCEPE SA RASUFLE COMPLOTUL SI SIFONARILE CARE SE TES LA OLTCHIM IN PREZENT.
DOMNULE CERNEV STAI LINISTIT CA AUTORITATILE NU DORM. DACA V-ATI IMAGINAT CA NU VA IESI LA IVEALA NIMIC DIN CE ATI COMPLOTAT PANA ACUM VETI VEDEA CURAND CA NU VA FI ASA.