Apel pentru Schimbare Adevărată!

Musafir

/ #1593

2013-02-27 22:23

Sa scriu,sa nu scriu,oare citeste cineva ceva sau ne baga in seama? Ce sa comentez? Noi semnam petitii si facem comentarii,iar cei care ar trebui sa tina cont de asa ceva,adica ALESII,pana in prezent nici ca le pasa,la asa ceva cred ca toti au o singura culoare politica,aceea a interesului si bunastarii materiale personale,iar FRAIERII sa lase ciocul mic si sa faca bine sa iasa la vot,nu tine nimeni cont de ce a promis in campanie,foamea de averi e mare,flamanzi sunt multi si de cand cu PDL-ul nu mai sunt siguri nici de aia patru ani,asa ca se cauta si se fura cat mai mult in aproximativii ani de alesi ai poporului. Da ca nu am dreptate, sa demonstreze prin ceea ce fac,adica sa aibe toti romanii unde munci,sa poata sa-si cumpere o paine,sa deschida daca mai sunt si inca nu s-au vandut la fier vechi fabricile si uzinele,dar slabe sperante,mai degraba mai luam imprumuturi niste miliarde de euro care in final dispar in cine stie ce conturi.Daca nu am dreptate justificati fiecare eurocent din totalul sumei imprumuturilor,sau,faceti altfel:faceti totalul la imprumuturi si impartitit la numarul populatiei vedeti ce iese,cam cat e de platit de "contribuabili",ca banii sunt ei undeva,nu s-au evaporat,dar mai crede cineva in justitia romaneasca?