Interesul public mai presus de gustul publicului

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Interesul public mai presus de gustul publicului

Musafir

2013-02-19 10:03

Sunt intru totul de acord cu aceasta atitudine! va felicit pentru aceasta - si sper ca majoritatea romanilor sa contribuie la schimbarea caracterului emisiunilor vulgare, care promoveaza non valoarea.

Musafir

2013-02-19 10:58

Sa speram ca vom avea programe cu adevarat educative!

Musafir

2013-02-19 11:27

ne am saturat de mizerile din televiziuni tot respsctul pentru acest demers

Musafir

2013-02-19 12:14

Salutam initiativa.Doamne ajuta!
maria -Iasi

#255 petitie cna

2013-02-19 13:00

daca CNA doreste cu adevarat sa faca curatenie in groapa de gunoi a televiziunii comerciale care alearga dupa rating poate sa o faca prin promovarea unei legi corecte a audiovizualului cat si prin tratarea cu aceieasi masura pe toti furnizorii indiferent a cui sunt( OTV, ANTENE etc.)
in prezent"' buletinele de stiri" sau mai nou jurnale sau transformat in adevarate emisiuni HOROR si refuz sa cred ca asta doreste populatia Romaniei.
sper ca pe viitor sa pot urmari emisiuni ineresante

Musafir

2013-02-19 13:16

Am dorit sa avem mai multe obtiuni de a alege,
insa multi dintre patroni de mass media si reporteri, au uitat, sau au ramas fara bunul simnt. Este adevarat ca uneori redau realitatea, dar de cele mai multe ori demonstreaza ca au terminat jurnalismul degeaba!

Musafir

2013-02-19 13:23

Sustin aceasta intitiativa de 100.000 de ori !
Este incalificabila recrudescenta imoralitatii si mizeriei la care se dedau televiziunile, in special cele comerciale, in numele cunoscutului "rating" !
Mass media dar in special televiziunile (publie si comerciale) sunt formatori de opinie si au menirea de a promova adevarul, domnia legii, moralei, spiritului civic, educarea populatiei in general si spalarea creierului, cunoscut fiind ca impactul video este covarsitor fata de presa scrisa si radio.
Aceste minime cerinte Nu contravin necesitatilor de divertisment, sport,muzica, etc.
Trebuie sa triumfe domnia bunului simt si a profesionalistilor .

Reporterii trebuie sa aiba o minima pregatire de specialitate, respectiv in domeniul in care prezinta stirile.
Este incalificabil ca absolut toate televiziunile sa inceapa stirile cu "asasinate, violuri, incendii, etc.". Spre ex: A se vedea stirile de ora 17,00 de la Pro Tv.
Nu spun ca trebuie sa fie cenzurate ptr ca astfel de informari fac parte , din pacate, din cotidian, dar trebuei sa existe un echilibru cantitativ , calitativ al continutului infornatiei.
Si ar fi inca multe de spus !

Felicitari ptr initiativa.

Musafir

2013-02-19 15:08

am incredere ca intr-o zi vom vedea programe de calitate si nu pe toti agramatii toti neavenitii si toti cei care nu spun nimic;inca mai trag nadejde

Musafir

2013-02-19 16:57

As dori ca CNA-ul sa se sesizeze si din oficiu,in legatura cu incalcarea normelor de bun-simt si cu promovarea vulgaritatii,a promiscuitatii si a prostiei, la televiziunile comerciale in special,fiindca emisiunile unde se practica asa ceva sunt numeroase si << de succes>>,iar omul simplu{dar simtit) nu-i poate amenda nici pe realizatorii acestora ,nici posturile respective ,desi ar merita sa fie dati in judecata. Sau macar sa ia in considerare CNA-ul petitiile publicului oripilat.

Musafir

#260 Nu stiu sau se fac ca nu stiu?

2013-02-19 20:09

Atentie, OLTCHIM - ARPECHIM in INSOLVENTA! Urmeaza FALIMENTUL?

SALVATI OLTCHIM - ARPECHIM!

SEMNATI APELUL PENTRU SALVAREA OLTCHIM:
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

Musafir

2013-02-19 22:47

Trebuie oprite emisiunile de prost gust,care se ridica,cel mult,la mintea idiotilor.
dezamăgire
Musafir

2013-02-20 08:04

Sunt dezamăgit de dezastrul produs în Țara Mea, după ,,revoluție,,datorită următoarelor fapte deosebit de rele și de grave:
1) au ajuns să conducă:țara,ministere,instituții vitale pentru națiune-gazul,electrica,agricultura, silvicultura,mediul,etc.indivizi puși pe îmbogățirea rapidă, prin manevre subtile de inginerie a furturilor ,evaziunilor de tot felul,privatizări și licitații în interes propriu sau de grup,necontând faptul că își distrug poporul.
2)Pătrunderea în mijloacele de influențare a populației(posturi de televiziune, de radio, internet, etc.),a tot felul de indivizi răi.
3)Lipsa de viziune a realizatorilor de emisiuni TV(excepție dl.Gheorghe Verman),zăpăcind populația cu tot felul de evenimente negative, muzică străină zgomotoasă, sau de a noastră de proastă calitate, abandonând frumosul, melodiosul,plăcutul, liniștitorul,nepromovând valorile autentice românești,educative.
3)Luăm de la străini multe lucruri rele, abandonând valorile noastre,care treptat se pierd.
4)Vreau conducători patrioți,credincioși, serioși și luptători pentru adevăr și dreptate în țara mea.

Musafir

2013-02-20 11:16

sper la o mai mare si maxima libertate presei sa scoata la vedere ascunsurile si tot cei putred in tara asta,televiziunile sa aiba respectul cuvenit,sa poata fi lasate sa difuzeze acele reportaje ce pot aduce tara la mai bine,neam saturat de tot ceia ce este acum,dorim o tara cu libertate maxima,sa putem trai si noi o viata mai buna,va multumesc
nu conteaza `` Alin ma cheama

#264 CNA -ADEVARAT

2013-02-20 15:22

Ar trebuii sa se opreasca exclusivarile de genul Dan Diaconescu care se lauda singur si la fel antenele , hai sa zicem ca doar antena 3 care lauda PSD ul de parca patronul trustului INTACT este PSD ist , si sa nu uitam ca PRO tv lauda Steaua Si Becali si pe toti care la acel moment REPREZINTA STEAUA de exemplu Reghecampf sau cum lo fi chemand si pe el , si multi alti care pin la urma ajung ca HAGI si Lacatus uitati de PROtv. La fel si emisiunile care sunt facute sa iti fie mila de concurenti doar de dragul reitingului. Apoi de emisiuni de gen Nora pt MATA sau fata lu tata sau ... stiti voi mai bine emisiunile de cultura generala CANCAN tv si altele.

Musafir

2013-02-21 17:41

In petitie este scris "totul", nu mai am cu ce intervenii doar ca-mi doresc "normalitate" si nu prostituarea a "orice"!!

Musafir

2013-02-21 20:52

Am inteles ca aceasta petitie e ceva de interes general, nici nu mi-am imaginat ca e ceva pentru care mi se propune sa cumpar spatiu publicitar pentru a fi mai vizibila!! Am mai semnat unele petitii internationale care mi s-au parut justificate, dar nu mi s-a intamplat niciodata ceva similar.

Musafir

2013-02-21 22:22

vreau inchiderea emisiunilor de tip monden

Musafir

2013-02-21 22:24

inchideti emisiunile de degradante

Musafir

2013-02-22 13:46

M-AM SATURAT DE MIZERII !!!!!!!

Musafir

2013-02-22 17:19

Consider ca principalii responsabili pentru degradarea comportamentului si atitudinilor românilor sunt televiziunile care promoveaza realizatori,emisiuni si zise VIP-uri complet lipsiti de valoare, pseudo-modele, agramati, tupeisti, insi care schingiuiesc limba si sfideaza bunul simt, care falsifica gustul public, pentru ca apoi sa-l ”satisfaca”!

Musafir

2013-02-22 19:33

prea multa manelizare!

Musafir

2013-02-22 21:09

Initiativa este asteptata de multi oameni de bun simt

victor iorga

Musafir

2013-02-23 09:10

nu

Musafir

2013-02-23 10:47

Este o initiativa binevenita, dar pana la a se schimba ceva mai este drum lung.

Musafir

2013-02-23 10:49

Gata!