Stop indiferenței din spitale

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Stop indiferenței din spitale

Musafir

2016-03-16 09:23

Am semnat pt ca sunt mamă si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece mămica. Am semnat pentru ca, in Romania, nepăsarea se plăteste cu vieti si pentru ca ar trebui sa ne trezim odată daca vrem sa schimbam ceva!

Musafir

2016-03-16 09:26

Noi poporul suntem cei care susținem spitale doctori funcționari publici spitale politicieni si asa mai departe dar, tot noi suntem cei batjocoriți de absolut toate instituțiile statului noi murim de foame ei umbla in excursii au case si mașini de lux pt ca ne fura pe noi!!! NOI care ii votam din salariile de mizerie se rețin banii pt sănătate dar in spitale e jeg totul trebuie dus de-acasa cu toate ca contribui lunar in doctorii numai ai încredere mor oamenii și-n cauza incompetentei si nepăsării lor ai scuza este ca sunt putini si nu au salarii si condiții de munca cu toții muncim pt salarii mizere in condiții greu de imaginat unii dintre noi dar ne facem treaba responsabil de teama de a nu ne pierde locul de munca !EI de care depinde viața unui om chiar daca nu sunt răsplătiți pt eforturile lor dar ma întreb CONSTIINTA nu au?! Nu este doctor la spital care sa aibă cabinet privat, ma întreb daca tot asa le este de greu si câștiga mizerabil de unde au mașini scumpe si case de lux?! Daca nu le bagi in buzunar nici nu se uita la tine rușinos!!!! Pentru copii care au murit si pt cei care au suferit in urma dializei de ce nu ieșim in strada ?! De ce nu se fac emisinunii pe tema asta?! Ignoranta totala!!!

Musafir

2016-03-16 09:30

Deoarece doresc sa nu se mai intample astfel de tragedii acest ingeras avea dreptul la viata sa se bucure de viata alaturi de parintii sai si in primul rand pentru ca acesta tragedie se putea intampla fiecaruia dintre noi oricare dintre noi puteam fii in locul acestor parinti indurerati STOP INDIFERENȚEI!

Musafir

2016-03-16 09:32

Pentru ca intr o zi copii copiilor nostri sa nu mai treaca prin ce trecem noi acum si sa fie mai bine.

Musafir

2016-03-16 09:36

Vreau sa se faca dreptate sa nu se mai intimple sa moara copii nevinovati si sa nu mai treaca si alte persoane prin ce am trecut noi .Este o durere pe care nu o pot descrie in cuvinte .Cine este vinovat sa plateasca.

Musafir

2016-03-16 09:40

Ptr k vreau sa se faca dreptate...vinovatii trebuie sa plateasca ptr ce au facut.si eu am o fetita de 9 luni si as muri dak ceva i s-ar intampla,asa k ma gandesc cat de mult sufera parintii micutului si el nu trebuia sa plece din lumea asta asa de repede.

Musafir

2016-03-16 09:43

Pentru dreptate

Musafir

2016-03-16 09:45

Neam saturat de indiferenta..

Musafir

2016-03-16 09:49

Pt ca si eu am o fetita de un anisor si nu as vrea sa trec prin asa ceva niciodata trebuie sa facem ceva pt ca nimeni sa nu mai treaca vreodata prin ce au trecut parinti acestui ingeras care era nevinovat

Musafir

2016-03-16 09:59

Am si eu copil si stiu ce inseamna iubirea oferita de un parinte.este un spital in care mori cu zile.din fericire nu am mers cu copilul acolo,dar am avut o internata pe mama care a plecat de acolo mai bolnava decat a venit.si de aceeasi nepasare din partea doctorilor a avut si ea parte.

Musafir

2016-03-16 10:02

Sa se facă dreptate! !

Musafir

2016-03-16 10:08

Pentru ca voi avea si io un bebe si nu asi vrea sa i se intample asa ceva .

Musafir

2016-03-16 10:09

In speranța ca măcar in spitale sa se acorde atenția cuvenită acestor ingerasi care platesc cu viata ,datorită nepăsării si lipsei de respect acordata lor si familiilor distruse....multa putere sa poata trece prin aceste clipe dramatice.....rusine statului roman.....

Musafir

2016-03-16 10:20

Ptr ca am și eu copii și chiar trb sa luam cu toți atitudine ca sa nu mai moara și sa nu mai fie în pericol copii noștri în spitalele din România.

Musafir

2016-03-16 10:20

Pentu a opri coruptia si indiferenta din tara
Alina Walker

2016-03-16 10:22

Pentru Edi -pentru dreptate ,am semnat! 

Musafir

2016-03-16 10:22

De ce ai semnat aceasta petitie?anul trecut am pierdut un baietel.eram in 21 de saptamani.doctorita din spital pur si simplu ma tratat ca pe un animal.dar si de ala tot ti-e mila.

Musafir

2016-03-16 10:26

Pentru a se face dreptate

Musafir

2016-03-16 10:27

Deoarece medicii nu isi fac meseria cum trebuie si ne distrug copilasii iar in cel mai rau caz ajung chiar la moarte!!!!Ne este frica sa mai ajungem la spital cu copiii....
Nico

2016-03-16 10:36

Am semnat si eu aceasta petitie desi sunt plecata din tara de 12 ani si am si eu un copil.Sper ca domnii din Parlament sa faca ceva pentru binele copiilor nostrii si pentru noi toti nu sa stea sa-si voteze pensiile lor ci sa faca legile mai aspre,nu poti merge in spital daca nu ai bani ca nu te baga in seama desi au salarii...mereu cer sa le dai.Rusine....

Musafir

2016-03-16 10:40

sunt bunica si am avut ocazia sa trec alaturi de nepotele prin indiferenta spitalelor,am ajuns la un moment sa ni se spuna la ora 5 dimineata cind ne-am prezentat la urgenta cu febra mare ,sa asteptam dimineata ca sa intram la medicul din Policlinica,asta insemnind ora 9-10 .

Musafir

2016-03-16 10:49

Vreau dreptate si sa nu mai existe indiferente prin spitale. Sa modernizeze spitale sa fim si noi ca in alte tari.

Musafir

2016-03-16 10:54

sunt satula de cata indiferenta primesti cand ajungi la spital,nu se uita nimeni la tine daca nu dai spaga. VREAU O ROMANIE NORMALA SI OAMENI CARE ISI DAU INTERESUL IN CEEA CE FAC.

Musafir

2016-03-16 10:55

Imi pare extrem de rau......Edy merita sa traiasca, de fapt toti copiii au dreptul la viata, la o viata buna, la educatie si mai ales la asistenta medicala profesionala, cu OAMENI pregatiti si responsabili si carora le pasa.

Musafir

2016-03-16 10:58

Sa se faca dreptate!!