PRO AVORT. LIBERTATEA DE ALEGERE. PUNE STOP PROTESTELOR MASCATE CONTRA AVORTULUI

Marșul pentru Viață este un eveniment anual organizat în diverse țări în care participanții manifestă pentru protecția vieții umane, cu accent pe opoziția față de avort. Participanții adesea merg pe străzi, poartă pancarte și își exprimă punctele de vedere împotriva practicii avortului și pentru promovarea valorilor pro-viață. Este un eveniment care își propune să sensibilizeze opinia publică cu privire la drepturile nenăscuților.

Petiția pentru Libertatea Alegerii este o campanie care susține dreptul femeilor de a lua decizii autonome privind propriile corpuri și vieți. Ne opunem Marșului pentru Viață și acțiunilor similare care încearcă să restricționeze accesul femeilor la servicii medicale sigure și legale de avort. Promovăm dreptul femeilor de a alege liber și fără judecată în legătură cu sarcina lor, și ne angajăm să luptăm pentru accesul universal la informații corecte și la servicii de sănătate reproductive.

Este inacceptabil ca unii profesori încalcă orice  drept moral al elevilor, ducându-i la Marșul pentru Viață fără consimțământul acestora sau al părinților lor. Această acțiune este profund lipsită de etică și respect față de autonomia și valorile familiei. Copiii ar trebui să fie informați în mod corespunzător și să li se ofere consimțământul adecvat înainte de a fi implicați în astfel de evenimente, iar profesorii care încalcă aceste principii trebuie să fie sancționați adecvat.

Semnează pentru a proteja drepturile femeilor de a lua decizii autonome și pentru a opri orice formă de coerciție care se opune alegerilor lor!

Prin semnătura mea, autorizez - să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.