SUPLIMENTAREA TRENURILOR IN PERIOADA 10-14 IULIE.

În atenţia CFR Călători,

Vreau să-mi exprim nemulțumirea cu privire la lipsa trenurilor disponibile în perioada 10-14 iulie. Sunt unul din multimea de oameni care plănuiesc să ajungă la festivalul Beach, Please! în acele zile.

Este frustrant și inacceptabil faptul că, într-o perioadă în care mii de oameni se deplasează către același eveniment, nu sunt suficiente trenuri care să facă față cererii crescute. Mulți dintre noi nu avem alternative viabile de transport și ne bazăm pe CFR pentru a ajunge la destinație în siguranță și la timp.

Suplimentarea trenurilor în această perioadă ar aduce beneficii semnificative nu doar pentru noi, călătorii, ci și pentru compania dumneavoastră prin creșterea numărului de bilete vândute.

Vă rog insistent să luați măsuri urgente pentru a suplimenta numărul de trenuri în perioada 10-14 iulie, astfel încât toți cei care doresc să ajungă la festival să o poată face fără dificultăți. Este o situație excepțională care necesită o soluție promptă.

Sper să tratați această problemă cu seriozitatea cuvenită și să luați măsurile necesare pentru a rezolva această situație.

Cu respect și speranță.

Prin semnarea petiției, accept faptul că Anonim va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.