Mielul simbolul Pastelui!

Schimbăm imaginea Paștelui?! Semnați petiția! Iepurașul nu mai vine, s-a săturat să fie în fiecare an abandonat de mii de copiii care îl chinuie pentru câteva zile și după ajunge la mila grădinilor zoologice sau la bunici, unde nu va supraviețui decât pentru câteva luni, nefiind îngrijit corespunzător! Mieii ar trebui să fie noul "iepuraș", el să aducă cadourile și să stopăm uciderea milioanelor de miei anuale în această perioadă de sărbătoare, când ar trebui să fim mai buni, nu ucigași de copiii! Nu există nici unde în Biblie și oricare dintre Testamente în care sacrificarea mieilor să fie o obligație! Este vorba în această sărbătoare despre lumină, să ne trezim la realitate cât rău putem face și câți oameni s-au sacrificat sperând că vom face o lume mai bună, din păcate o distrugem și îi dezamăgim în fiecare zi! Ne prefacem să fim buni doar de sărbători...a311e5c2ee53b70fc95a11a12ae2b78d.jpg

Asociatia Dogs Center    Contactați autorul petiției

Prin semnarea petiției, accept faptul că Asociatia Dogs Center va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: