Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post

Domnul Nicolaescu

#3062 Un fleac

2012-06-26 13:35

Multumesc , tuturor sustinatorilor teoriei mele nu prea complicate. Trebuie insa recunoscut ca faptul este consumat si intradevar , propozitia a fost una PREDICATIVA , scuzati-mi Caps Lock-ul. Vreau sa ii multumesc Domnului Pop si Doamnei Anneta pentru sustinera colectiva atat a dreptatii si justitiei in Ministrul Invatamantului cat si lamurirea copiilor despre problema de fata. Multumesc Anticipat , Domnul Nicolaescu

Raspunsuri

Profesorul Petrascu

#3071 Re: Un fleac

2012-06-26 13:37:16

#3062: Domnul Nicolaescu - Un fleac

Este incredibil cat de nerespectuosi sunt unii tineri.Dumneavoastra v-ati dedicat intreaga viata sa studiati propozitiile predicative si acum NISTE PUSTANI(subliniez acest cuvant)incearca sa VORBEASCA CU DUMNEAVOASTRA pe un ton AGRESIV si satiric.

Rusine.

Musafir

#3094 Re: Un fleac

2012-06-26 13:40:42

#3062: Domnul Nicolaescu - Un fleac

Stimate domn,

Dascalii inca odata demonstreaza copiilor ca sunt si ei nepregatiti atata vreme cat este o disputa pe subiect.

Nu ne mai mira nici faptul ca elevii sunt batuti si batjocoriti si ies cu coronita cand ei nu stiu bine o ordine de operatii matematice.

Pacat de cei care au demnitatea de a ne privi si de a nu interveni in harababura asta.