Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

#3891 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-20 14:43

#3868: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Dacă avem probleme cu limba română asta e din cauza sistemului inadecvat - pe care-l susţineţi şi cu această petiţie.

Mulţi maghiari ştiu bine egleza sau germana dar nu ştiu româneşte. De ce oare? Nu e o limbă mai grea decât engleza.

Timp ce LIMBA nu se învaţă (ca limbă străină) în clasele minorităţilor (doar informaţii transmise în această limbă - fără să fie învăţată în primul rând LIMBA), acest lucru nici nu va schimba. Asta se întâmplă în momentul de faţă şi la UMF, şi asta susţineţi şi dumneavoastră cu această petiţie.

Iar în ceea ce priveşte pe Copotoiu şi declaraţiile dumnealui, nu vă supăraţi dar nu pot să le cred fără dovezi obiective.

De ce să cred cuvintele unui cadru universitar care în publicaţiile sale face COPY-PASTE, care fură pur şi simplu publicaţiile altora (ştiind foarte bine că plagizarea este un lucru absolut inadmisibil în lumea ştiinţifică).

Raspunsuri

oare ai dovezi? Stii oare ca nu poti scrie asa ceva daca nu ai dovezi???????????????

#3898 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-20 15:01:13

Musafir

#3937 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2012-03-20 16:18:07

#3891: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Munca d-lui profesor Copotoiu nu e copy-paste, noi facem lucrari pe munca noastra si din cazurile noastre la care ca sa salvam am depasit litera cartii, deci nu e copy-paste, ok?