Respectati autonomia universitara la UMF Tg-Mures!

Quoted post

Musafir

2012-03-18 00:31

Erdély és mindig is lesz Magyarországon. Előbb vagy utóbb kapunk függetlenség irányított Erdély és Koszovó.

Raspunsuri

Musafir

#2746 Re:

2012-03-18 00:37:47

#2744: -

Sa credeti voi ca Transilvania va avea acelasi parcurs ca si Kosovo! Cata vreme exista suflare romaneasca pe aceste meleaguri vom lupta pana la ultimul om inainte sa ingaduim asa ceva!

Ion

#2752 Re: In limba maghiara?

2012-03-18 01:24:35

Daca v-as fi injurat, zambind, ati fi reactionat incruntat. Ati fi priceput, desigur. Numai ca gandul ca Transilavania va fi intotdeauna a Ungariei, nu mi se pare normal pentru un om rational, sper, care s-a nascut si a crescut in Romania. Iar chestiunea cu Kosovo, lasati-o la o parte. Nu uitati ca guvernul Ungariei, in plin prim razboi mondial, a dat multa spaga guvernelor statelor impotriva carora luptau trupele austro-ungare. Vreti ca Ungaria sa mai faca asemenea "lobby"? Cred ca ar costa cam mult, pentru putinul zgomot al catorva exaltati.

Musafir

#2759 Re: pt 2744

2012-03-18 03:25:26

#2744: - "Erdély és mindig is lesz Magyarországon. Előbb vagy utóbb kapunk függetlenség irányított Erdély és Koszovó."

Si-acum, noi - cei de limba romana - cum sa intelegem ce ati scris Dvs. aici, daca nu cunoastem limba maghiara? Poate ca as fi vrut sa am o reactie la cele scrise de Dvs., dar asa mi-e imposibil. Recunosc ca e bine sa cunosti orice limba straina, dar limba maghiara chiar nu mi-a fost necesara pana acum. Consider o nepolitete din partea Dvs. sa scrieti in alta limba decat limba in care a fost creat Forumul, chiar daca limba respectiva este limba romana. Sau trebuie sa intelegem ca Dvs. nu cunoasteti limba romana, si ca vi s-au tradus comentariile postate, sau ca - prin lipsa de respect de care dati dovada - va place "sa puneti paie pe foc" ?!

Musafir

#2764 Re:

2012-03-18 04:39:22

:)) Vorbeşti destul de prost ungureşte. Conjugarea nu prea merge...