Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

un_informat

#598 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:22

#589: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

privatii pe care ai tu boala iti platesc tie salariu asa cum declara ei la fisc intelegi? fara ei tu nu ai avea de unde sa-ti primesti salariu. cand ei au dat afara oameni in 2009 a dus la scaderea veniturilor la stata si de aici micsorarea salariilor la stat cu 25%. ambulanta nu se deplaseaza la mine lunar, poate nici macar o data pe an, dar eu platesc in avans lunar. iti spun eu ca este mult mai mult decat costul unei deplasari la mine acasa. in acelasi timp lunar platesc vreo 5 mil de oameni, oare ambulanta se duce la 5 milioane de oameni pe luna? incearca sa argumentezi cu cap, nu sa-mi sfidezi inteligenta, ok?

si ce treaba au contractele cu dedicatii cu actuala petitie? crezi ca acum nu se fac contracte cu dedicatie in sistemul medical din Romania? habar nu ai ce caracatita este...

pe mine ma frapeaza ca puneti toti botul la aceasta manipulare. noul proiect de lege elemina monopolul, nu desfiinteaza SMURD-ul. vezi ca interesele sunt in alta parte cand cineva tipa ca nu vrea concurenta :)

Raspunsuri

Musafir

#603 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

2012-01-04 16:29:58

#598: un_informat - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

ce monopol omule?vrei sa spui ca la ora actuala nu exista privati cu servicii medicale?vrei sa spui ca arafat are monopol pe farmacii si spitale,pe ambulante?daca asta crezi tind sa cred ca esti undeva departe de romania.Iar privatii care imi platesc mie salariul beneficiaza de serviciile mele numai ca salariul meu nu este comparabil cu taxele pe care o sa le platesti la privat .