Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Musafir

2012-01-04 11:57

ganditiva cata munca sa prestat pentru a pune pe picioare acest serviciu,cate vieti a salvat si cate se pot salva pentru ca cei ce desfasoara aceasta activitate sunt militari si nu-si permit sa opreasca cu pacientul sa bea o cafea cum se practica la unele servicii de ambulanta.Numai o minte diabolica poate sa spuna desfiintarea acestui servici care este un mare beneficiu pentru toti cetatenii acestei tari.
Sa speram ca nu se va intampla.
Iulian

Raspunsuri

Musafir

#487 Re:

2012-01-04 12:36:08

#466: -  

Nu imi vine sa cred cat de multe idiotenii pot spune unii. De unde stiti domnule cata munca s-a depus la SMURD? Ca salveaza vieti? Da poate. Numai ca domnul Arafat pune bete in roate sistemului national de ambulanta si le fura solicitarile si banii de medicamente si de masini si de toate utilitatile ca sa dea banii la SMURD. Asta e domnii mei: e cel mai mare jaf pe banii nostri. Vreti servicii de sanatate de calitate? Atunci ajutati statul nu o singura persoana care isi urmeaza interesele. Aberati cand spuneti ca nu vreti sa se desfiinteze smurd. De fapt, lui Arafat ii e frica sa nu cumva sa vina privatii peste el sa ii fure lui painea.