Scrisoare deschisă de susținere a comunității LGBT

Quoted post

Ingerasu

#77 Re:

2016-05-26 12:04

#1: -  

Este adevarat, insa traim intr-o democratie unde majoritatea decide, suntem un stat crestin dintotdeauna, acceptam doar ce dorim sa acceptam si nu dicteaza o minoritate cum sa traiasca majoritatea. Eu imi doresc moralitate crestina si vreau ca aceasta liberatate sa mi fie respectata.

Raspunsuri

Musafir

#97 Re: Re:

2016-05-26 12:31:59

#77: Ingerasu - Re:  

Sa înțeleg ca dacă vrem sa adoptam o lege confirm căreia tu poți fi ucis creștinește dacă muncești sâmbătă și sa avem dreptul da îți omoram copilul dacă e obraznic,  conform bibliei,  ai fi perfect de acord? Sau îți plac doar principiile creștinești care te coafează? 

Musafir

#181 Re: Re:

2016-05-26 15:46:13

... atunci când aduni semnături să nu respecți moralitatea altora, nu înseamnă că soliciți respectarea moralității tale, ci vrei să le-o impui celorlalți. Nu te obligă nimeni să trăiești cum dorești.

Musafir

#261 Re: Re:

2016-05-27 00:10:12

Stai linistit ca nu trebuie tu sa te casatoresti cu nici un tip gay (daca esti barbat) sau nici o lesbiana (daca esti tipa) :)) deci practic nime nu-ti dicteaza nimic. Mai degraba tu-mi dictezi mie ca ar trebui sa ma casatoresc cu un barbat. Moralitatea TA creștina e a TA (dupa cum ai subliniat si tu). Intr-un singur post tu mi-ai dictat genul cu care sa ma casatoresc si mi-ai bagat pe gat crestinismul... in care dupa cate stiu eu se subliniaza mult dreptul la a alege in ceea ce crezi.

Radacina ideii!

#404 Re: Re:

2016-05-28 14:25:05

traiesti in prostie mai degraba... probabil nu constientizezi realitatea creata de lipsa constientizarii unei idei pana la capat, pana la radacina. Religia nu face decat sa creeze oameni superficiali ce nu au capacitatea psihica de a procesa idei pana la capat, pana la radacina. De aceea, nu vei intelege niciodata esentialul si vei trai in permanenta condus de perceptiile morale prestabilite de alti prosti ca tine, ce au un punct de vedere notabil doar pentru ca detin putere.. nu pentru ca sunt intelepti!

Musafir

#418 Re: Re:

2016-05-28 20:44:31

Si eu imi doresc ca nimeni sa nu mai omoare pe nimeni si asta nu inseamna ca toata lumea sta drepti ca vreau io asa. GFAD