Cerem fluidizarea traficului pe drumul Sanpetru - Brasov

Quoted post

O oarecare persoană.

2016-04-12 16:17

Aceasta petiție a fost făcută cu siguranță de o persoana care vrea sa participe la funcția de primar sau consilier... gândiți-vă la faptul ca în alte zone ale țării destul de populate sunt treceri de pietoni una la 5 km! Au făcut mai multe petiții atât online cât și cu semnături reale cu sute de mii de voturi și nici un rezultat. Ce doriți sa facă primăria?  Tipic romanesc: aruncam vina pe altcineva.... găsim vinovatul dar nu și o rezolvare. Propun sa plecați cu 5 minute mai înainte când şoseaua este perfect goală, maxim o "coada" de 3 mașini.

De ce nu faceți ceva concret? De ce nu mergeți și ajutați sau întrebați respectivii muncitori care este problema? Credeți ca statul în fața calculatorului/laptopului/telefonului/tabletei ajuta la fluidizarea traficului din zona respectivă? O petiție nu o sa schimbe nimic, doar dacă a fost scrisa de o persoana cu putere sau este preluată de vreun candidat la primărie

Raspunsuri

Initiatorul petitiei

#17 Re:

2016-04-12 17:08:36

#15: O oarecare persoană. -  

1.Cred ca nu esti din zona, daca zici ca plecatul cu 5 minute mai devreme rezolva situatia.

2. Nu cred ca a zis cineva in petitie ceva de Primaria Sanpetru. Acolo se lucreaza la un pod peste ocolitoarea Brasovului.

3. Despre care muncitori vorbim? Ca eu nu am mai vazut pe nimeni in zona de ceva timp. 

Asa ca, vorbiti ca sa nu taceti.

Musafir

#22 Re:

2016-04-12 19:47:04

#15: O oarecare persoană. -  

Eu cred ca tu esti primarul Rusu. Si la ora asta esti beat si delirezi