OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post

HAI SUS !

#647 Re: Re: Re:

2016-02-08 21:09

#644: Nmi - Re: Re:  

Postacila, eu zic sa belesti ochiul la ce zice tatuca tau Piperea si sa nu mai astepti pana in martie :)))

"Azi a fost o delegatie bancara la Parlament, condusa de B Olt, prim-vice la BNR. Desigur, delegatia a fost primita semi-clandestin. Dar a obtinut ceea ce a vrut. S-a aminat cu inca o saptamina dezbaterea legii darii in plata. Asta nu e singura veste rea. Se pare ca sefii de comisii au acceptat deja excluderea Programului Prima casa, dar si interdictia aplicarii legii la creditele in derulare. Cu aceste cedari, pur si simplu, legea devine inutila si toate abuzurile din trecut uitate, iertate, amnistiate."

In alta ordine de idei acum ca vezi ca astepti degeaba mai bine te retragi la garaj. Daca legea oricum va e inutila, dupa spusele Piperashului atunci ea trebuie sa pice complet pentru a nu ingreuna inutil situatia altora, intelegi? Pierdeti baieti, ii spuneam sambatarului asta inca de anul trecut pe timpul asta. Zamfirica deja nu mai poate sa il scape pe fra'su deci, clar o sa il doara in dos de lege si cam lucrurile sunt gata.Cam pana pe aici v-a fost cu "revolutia" :))) Referitor la ce spuneai tu acolo, "lectiile" inestimabile de viata, finante, economie, banci si altele...la cate minciuni a impartit in spatiul public Grupul vostru cred ca nici neamurile voastre nu va mai cred. 

Raspunsuri

Nmi

#650 Re: Re: Re: Re:

2016-02-08 21:22:30

Sa fie cum zici tu! Dar iti promit ca si tu o sa fii fraierit de banci ca si mine, ca nu ai cred doua perechi de coite! Sau poate...